Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гонзо изтрещя

отпечатай новината

21.10.2011 10:45 | Видян 2624 пъти

Гонзо изтрещя

Напрежението в Левски с нож да го режеш. И мениджърът Георги Иванов-Гонзо явно изтрещя. Ден преди домакинството на новака Калиакра и седмица преди дербито с вечния враг ЦСКА, клубната легенда показа, че е объркан, изнервен и уморен. След 3-ата загуба на сините в А група – 0:2 от Черноморец миналия уикенд, се заговори, че собственикът Тодор Батков ще бие шута на Гонзо. Адвокатът под мустак оповести, че ще има промени в клуба през зимата.

“Питайте Тодор Батков за какви промени е говорил. Няма смисъл да говорим кой е оправдал доверието и кой не. Четири месеца само говорим, но не се получава. В Левски напрежението идва отвън. В клуба няма напрежение. Очаквахме много повече досега, но много неща не зависят от мен. Аз обаче не съм се примирил. Имаме важни мачове до края на първенството и ще се опитаме да ги спечелим.

Ще подходим сериозно към Калиакра, въпреки че имат проблеми. Не подценяваме нито един отбор. Ще излезем максимално мотивирани. Тези мачове са най-тежки, защото играчите мислят, че победата ще дойде леко”, заяви Георги Иванов. После обаче, сякаш съвсем забравил, че е казал, че в Левски няма напрежение, се изцепи и почти счупи глупомера: „Най-големият ни проблем е да адаптираме момчетата към напрежението в Левски.” На нито един от придворните репортери обаче не му дойде на акъла да приклещи Гонзо за вербалните кълчища, в които се оплете. 

 "Ако сме постоянни, имаме шанс за титлата. Литекс, ЦСКА и Лудогорец също ще се борят за трофея”, завърши мениджърът на Левски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !