Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Марта Вачкова с ново шоу

отпечатай новината

12.10.2011 09:15 | Видян 2386 пъти

Марта Вачкова с ново шоу

„Апартаментът“ е новото риалити с водещ – Мартина Вачкова, което стартира на 17 октомври по БНТ. Предаването ще съчетае два от най-успешните световни формати – класическо тв шоу и риалити.

Целта на „Апартаментът” е всеки път да представя по една истинска, вълнуваща човешка история без клишетата и самоцелното търсене на сензация. Точно обратното – предаването ще се интересува от обикновения човек, а водещата Мартина Вачкова ще бъде в изцяло ново амплоа: по-действена и по-категорична. Тази промяна не е случайна. Тя цели да изведе основната линия на формата, а именно, че телевизията може и да помага.

Във всеки свой епизод новият телевизионен формат ще развива две паралелни сюжетни линии. Зрителите ще проследяват историята на главния герой, който се опитва да реши свой проблем или да сбъдне мечта, а Мартина ще му съдейства да постигне целта си. Паралелно с това гостите в студиото ще коментират случващото се и ще обсъждат важни и интересни въпроси, свързани с темата на епизода.

„Телевизията може и да помага” – е основното послание на новия ТВ проект – „Апартаментът”. Целта на този слоган е да се превърне в истинска политика на предаването. Екипът на „Апартаментът” ще работи в посоката – действително да съдейства на своите герои, да им помага и така, до голяма степен, да променя живота им пред очите на зрителите. Разбира се, щастливите финали са основна цел на „Апартаментът”, но екипът съзнава, че както в живота, те не винаги ще могат да бъдат постигнати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !