Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Андрей Слабаков и Юлиан Константинов са най-силната президентска двойка този петък

отпечатай новината

11.10.2011 17:15 | Видян 3664 пъти

Андрей Слабаков и Юлиан Константинов са най-силната президентска двойка този петък

Юлиан Константинов и Андрей Слабаков – това ще бъде най-силната кандидат- президентска двойка този петък в „Аз обичам България” по Нова ТВ. В забавната надпревара обаче няма вице – и двамата ще бъдат президенти, дават дума да спазят всичките си предизборни обещания и ще ги познаете по бяло-зелено-червената бюлетина.

Двамата капитани са строили сериозен предизборен щаб зад себе си и както винаги, ще се борят за победа до последно. От страната на Андрей Слабаков тази седмица ще се подредят водещият на „X Factor” Део, майстор готвачът от „Черешката на тортата” Иван Манчев и популярната водеща Лили Вучкова. Срещу тях, предвождани от Юлиан Константинов, ще застанат бившият вокал на Д2 Дичо, Богдан Томов и още един кулинарен експерт – Елица от „На кафе”.

След като в последния епизод Андрей Слабаков „простираше” политици, сега неговият отбор ще трябва да познава какви са прякорите на едни от най-известните ни спортисти. Иван Манчев ще трябва да „преведе” кулинарно-диалектния израз „От царно гуде бела дробка еел си?”?, а Елица – поканата в Раковски „Ялате да бъбаме гушки”. Двамата боксьори Дичо и Део пък ще докажат, че не само могат да се боксират, но и да отговарят на въпроси в областта на бокса.

Кои са 24-те най-често употребявани мили обръщения към партньора и кои неговите най-дразнещи навици? Ще разберем още колко процента от българите са пропускали работен ден заради махмурлук, колко обичат шкембе чорба и как българските мъже предпочитат да ги посреща тяхната половинка – с ракия и салата или по секси бельо...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !