Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ащън палувал с компаньонки

отпечатай новината

04.10.2011 14:00 | Видян 3202 пъти

Ащън палувал с компаньонки

Холивудският герой Ащън Къчър е изневерил на жена си Деми Мур не само с една, а с още 3 млади хубавици точно в деня на 6-годишнината от сватбата им, разкри в. “Дейли мейл”.

33-годишният актьор, който зае мястото на Чарли Шийн в сериала “Двама мъже и половина”, преспа на 23 септември с тексаската блондинка Сара Лийн (23 г.) в луксозен хотелски апартамент в Сан Диего, Калифорния. Това стана известно още на следващия ден след “подвига”, съобщава trud.bg.

На сцената обаче преди два дни изникна южноафриканският моряк Жак дю Туа, който сензационно разкри, че освен Сара в наетия от Ащън за $3800 президентски апартамент в хотел “Хардрок” е имало още 3 компаньонки. Жак се озовал там, защото едната от тях му е гадже и му се обадила, за да се присъедини към оргията.

Когато загорелият моряк пристигнал в апартамента, краката му се подгънали. Къчър се бил излегнал гол в джакузито на терасата, а заедно с него в бълбукащата вода били и четирите хубавици, също без дрехи. Освен това актьорът крещял, че иска още водка.

По-късно всички освен Сара си тръгнали и се предполага, че тя и Ащън са правили секс. Момичето е дало да се разбере, че няма да разкаже какво се е случило, освен ако някой не й плати $250 000. А Деми Мур (48 г.) не иска да говори срещу каквато и да било сума.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !