На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Николай Бареков: "До една година TV7 ще бъде лидер в сутрешния пояс!"

отпечатай новината

01.10.2011 09:00 | Видян 4203 пъти

Николай Бареков:

Инна Пелева е новият водещ на сутрешния блок на TV7 „Бодилник”. Журналистката, която ще застане до Николай Бареков, е добре позната на зрителите като водещ на новините и един от топ репортерите на TV7. Ива Стоянова, досегашен водещ на предаването, е новият директор на новините на BBT.

„Ива Стоянова, със своя професионализъм показа, че заслужава правото да се реализира като мениджър. Когато получи тази покана, аз нямаше как да я спра”, коментира Николай Бареков, директор Новини и актуални предавания в TV7 и аргументира решението на медиата: „Съвсем естествено, изборът на телевизията падна върху Инна Пелева, защото е изключително компетентен, политически грамотен журналист, макар и млад, с много силно телевизионно присъствие. Мисля, че хората, които разчитат на позитивната страна на новините ще бъдат нейните верни, ранобудни фенове”. Според неговата компетентна преценка до една година TV7 ще бъде лидер в сутрешния пояс.

Зам. Директорът на новините на TV7, Жени Павлова оценява положително настъпващите промени, които ще допринесат за развитието на канала: „Благодаря на Ива Стоянова, която даде страхотен старт на сутрешния блок на TV7 за изключителната й отдаденост. Пожелавам й успех в това ново предизвикателство, което е естествен етап след добрите разултати, които е показала до този момент. С присъствието на Инна Пелева сутрешният блок ще продължи да се развива професионално.

Тя ще бъде достоен партньор на Николай Бареков. Инна е доказан репортер и водещ на новини, по-малко е позната като водещ на „Бодилник”, но опитът, който има ще направи TV7 предпочитания избор за събуждане на зрителите.”

Новият водещ на „Бодилник” Инна Пелева е свързана с TV7 повече от 4 години. Започва кариерата си в медиата като политически репортер и водещ на новините, което е естествено продължение на развитието и след като завършва „Персонифицирана аудиовизуална журналистика”. Освен с политиката и актуалните теми на деня, Инна е силно свързана и със спорта.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !