Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Валери и Николета излъгаха за датата на сватбата

отпечатай новината

28.09.2011 17:00 | Видян 13815 пъти

Валери и Николета излъгаха за датата на сватбата

Вечният хит “Канят ме, мамо, на тежка сватба” ще оглася лагера на националите на 9 октомври в “RIU Правец ризорт”. Уникалното за отбора преплитане на “бракосъчетание и режим” ще бъде в чест на магнетичната двойка Николета Лозанова и Валери Божинов. Влюбените ще свиват гнездото два дни преди евроквалификацията Уелс - България в София, съобщава trud.bg.

В хотела вече са приели заявка за тържеството, което се планира за най-голямата зала на втория етаж. Не е ясно само дали сватбата ще е обедна или вечерна. Във всички случаи обаче оркестърът ще има удоволствието да свири и под прозорците на отбора, за който по време на лагера е запазен последният пети етаж на хотела.

Валери Божинов с лекота финтира медиите, че сватбата ще е на 15 октомври. На тази дата неговият “Спортинг” (Лисабон) гостува на “Фамаликао” в мач за купата на Португалия. Явно търси изненадата и по-тесен кръг от кибици. Поканените няма да са над 150 души, като в списъка е целият отбор. Скритата интрига е дали ще се появи да вика “Горчиво” бившият приятел на булката и настоящ тартор в тима Николай Михайлов.

Не е тайна, че в щаба на националите се усеща напрежение от евентуалната среща на вратаря с Валери Божинов. Двамата са в хладни отношения, след като си размениха половинките и сега Ники живее с фолкдивата Алисия, която има дете от Валери, допълва още trud.bg

Това си е като латиносериал, но новият селекционер Михаил Мадански показва завидно спокойствие по темата. И дори вече мисли какъв подарък да купят с играчите на Ни Ло и футболиста на “Спортинг”. Засега БФС не е против “младите да се обичат” и няма забрана за купон в хотела. И правилно - ще е интересно да видим сватба след две “футболни погребения” с някакви англичани и швейцарци с косоварски корен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !