Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Акушерката на Алисия изражда Николета

отпечатай новината

27.09.2011 13:30 | Видян 14322 пъти

Акушерката на Алисия изражда Николета

Акушерките, израждали бившата жена на Валери Божинов, Алисия, ще помагат в родилното и на настоящата му изгора – Николета Лозанова. Плеймейтката ще роди от национала напролет, а мястото вече е избрано – клиниката на баровците в София „Свети Лазар“, разбра „Всеки ден“.

В същата болница преди четири години проплака първородният наследник на футболиста на „Спортинг“ (Лисабон) – Валери-джуниър. Тогава Божинов носеше екипа на „Манчестър Сити” и първоначално смяташе детето му да се роди в Англия, след което обаче с Алисия решиха събитието да бъде в София.

Николета мина вече на 2 прегледа при специалистите в клиниката. Видеозонът показа, че бебето расте и е добре. Тя също се чудеше дали не е по-добре бременността й да бъде следена в Лисабон, но в крайна сметка реши да се довери на родните лекари”, разкриха от обкръжението на Лозанова.

В „Свети Лазар” с дъщеря се сдоби и бившият капитан на националния отбор Димитър Бербатов. Нападателят на „Манчестър юнайтед” е сред ВИП-овете, поканени на сватбата на Божинов, но едва ли ще получи позволение от клубния си тим да пътува за церемонията, насрочена за средата на октомври.

Най-шокиращото обаче е, че покана за сватбата ще получи и баджанакът на Божинов – Николай Михайлов. Вратарят не се диша с Валери, но по линия на националния отбор ще бъде в списъка с гостите.

„Ще раздам покани на всичките си съотборници в първия тим. Не мога да поканя едни, а други – не. Аз с Ники проблеми нямам. Който обича, е добре дошъл на сватбата ми”, изкоментирал Валери Божинов.

Той бе върнат в представителната ни селекция от новия селекционер Мишо Мадански и в седмицата преди да каже „да” на Николета, ще играе в контролата срещу Украйна и в евроквалификацията срещу Уелс.

Източник: vsekide.com

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !