Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Гонзо преди Литекс: Победа и пак победа

отпечатай новината

16.09.2011 17:00 | Видян 2364 пъти

Гонзо преди Литекс: Победа и пак победа

Треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви преди дербито с Литекс утре, че единствената алтернатива за “сините” е победата. “Левски във всеки мач играе само за победа. Друго не ни минава през главите преди мача с Литекс”, категоричен бе Гонзо преди мача.

„Групата е от 20 футболисти, защото всички тренираха много добре през седмицата и ми е трудно да избера кои да отпаднат. Ясен ми е стартовия състав, знам с кои играчи ще започна. Всички са здрави, тренират с голямо желание, искат да играят. Ние сме отбор и е добре да бъдем по-често заедно. Знаем с кои футболисти ще започнем, те са наясно с това, знаят какво трябва да правят.

Много е смешно във футбола някой да поставя ултиматум. Левски има цели, ние искаме да станем шампиони. По-голям ултиматум от това няма. Тодор Батков гледа тренировката, поздрави футболистите. Това им вдига самочувствието, защото те усещат, че той е съпричастен. Още сме в началото на шампионата и е рано някои от отборите да си правят сметки. Нека по-добрият спечели.

Знаем силните и слабите страни на Литекс. Въпросът е как ние ще играем в този мач. Не искам да коментирам отбора на Литекс, а и това не е моя работа. Надявам се футболистите да изпълнят тактическите неща, които сме им задали. Вярвам, че публиката на Левски ще подкрепи отбора. Не съм гадател, за да знам колко публика ще има на стадиона утре вечер. Дано дойдат колкото се може повече хора”, каза още Иванов.

Треньорът на Левски разкри, че ще направи 1-2 промени в състава. Гонзо пожела успех на рефера Ивайло Стоянов, който трябва да ръководи важната среща.

Собственикът на клуба Тодор Батков дойде днес на “Герена”, за да надъха играчите преди дербито. Адвокатът изгледа последните минути от закритото занимание, а след това разговаря с футболистите в съблекалнята.
Групата на Левски:

Вратари: Божидар Митрев и Пламен Илиев;
Защитници: Александър Башлиев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Дъстли Мюлдер, Орлин Старокин и Сержиньо Грийн;

Полузащитници: Даниел Димов, Владимир Гаджев, Лъчезар Балтанов, Мариян Огнянов, Дарко Тасевски и Христо Йовов;

Нападатели: Тони Калво, Тодор Христов, Даниел Младенов, Симеон Райков, Иван Цветков и Сьорд Арс.

Източник: vsekiden.com

Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !