Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Крум посещава гадател

отпечатай новината

16.09.2011 14:30 | Видян 2010 пъти | Гласували 1

Крум посещава гадател

Крум призна, че тази година е изключително тежка за него. В предаването „Бодилник” по TV7 тази сутрин звездата на „Ара мюзик” сподели, че е претърпял разпад на дългогодишна връзка. Наред с това като едно от най-неприятните неща, които е преживял, е това, че му се е наложило да откаже така чаканото участие в турнето на Фен ТВ. Певецът сподели, че въпреки, че всичко това го е разстроило и го е изкарало извън релси, не е бил изненадан, тъй като му е било казано предварително от гадателя, когото посещава. Именно гадателят му разкрил факти, които са убягвали от погледа на Крум, но за финал дошла новината, че всъщност го очакват много успехи в професионален план.

Изненадата на екипа на предаването към госта бе директното включване по телефона на Анелия. Двамата споделиха, че са приятели от дълги години, дори са били състуденти, но отрекоха да има интимна връзка между тях. „Ние никога не говорим за работа, когато се видим. По-скоро обсъждаме личните си проблеми и се опитваме да разпускаме, когато се съберем”, обясни Крум. „Понякога много му говоря, дано не съм скучна, но затова са приятелите”, допълни Анелия.

В „Бодилник” бе излъчен и последният видеоклип на Крум – „Do it, Baby”. Песента е по музика на Калин Димитров и текст на Рой Хил. „Исках да изпея нещо различно от поп-фолка, направихме и клип по мой вкус. Иска ми се все повече да бягаме от това разделение на жанрове и изпълнителите да предлагат разнообразие, а не еднотипни песни. Защото ние знаем кои песни биха се пускали по клубовете, но ако правим само такива, в един момент изведнъж всичко ще се разпадне. Мога да пея песни като „Буба лази” и „Танци-манци” и да знам, че ще се превърнат бързо в хитове, обаче човек има нужда и от музика, която да си пусне в колата”, допълни още Крум.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !