Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Smiley - фаворит на Румънските музикални награди

отпечатай новината

13.09.2011 17:45 | Видян 2361 пъти

Smiley - фаворит на Румънските музикални награди

Румънските звезди Smiley и Andreea Banica са лидерите в тазгодишните Румънски музикални награди с най-много номинации! Smilеy участва и с двата си актуални хита: “Love Is For Free” feat. Pacha Man и “Dream Girl”, като е номиниран за: Най-добър изпълнител, Най-добро лайв изпълнение, Най-добро поп изпълнение, Най-добра песен (за “Love Is For Free”), Най-добро видео (за „Dream Girl”), Най-добър уебсайт и Най-добър албум (“Plec pe marte”).

Andreea Banica ще се бори за награда също с двете си най-популярни песни: “Sexy” и “Love In Brasil” в четири категории: Най-добра изпълнителка, Най-добра песен (за “Love In Brasil”), Най-добро видео (за „Sexy”) и за най-добър уебсайт. За пет седмици от началото на гласуването досега над милион румънци са дали гласовете си за любимците си в общо 14 категории.

Сред финалистите е и изпълнителят на най-големия хит на лято 2011, “All My People” – Sasha Lopez, номиниран за Най-добро денс изпълнение и Най-добър DJ. За титлата Най-добър DJ ще се бори и DJ Sava. Любопитен факт е, че по време на раздаването на наградите на 16 септември Sasha Lopez и DJ Sava ще бъдат на турне в България (Coca Cola Happy Energy Tour 2011).

Тази година румънските музикални награди се провеждат за девети път. Събитието ще се състои на 16 септември (петък) в Брашов и ще бъде предавано едновременно от 4 телевизии в 13 държави. Като медиен партньор Балканика МТВ също ще покаже наградите на румънците на живо, а излъчването й ще се гледа в цели 11 държави - Молдова, Унгария, Албания, Босна и Херцеговина, Хърватия, Гърция, Македония, Словения, Сърбия, Черна гора и Турция .

Организатор на тазгодишното събитие е румънската музикална телевизия Music Channel. Освен нея, наградите ще бъдат излъчени на живо от TVR и Money Channel.  В Унгария пък те ще се покрият от Music Channel – Унгария.

Сред останалите номинирани са вече спечелилите и у нас популярност изпълнители от каталога на Cat Music/Animato Music: ROA, Sunrise Inc, Livie Hodor, DJ Project feat. Giulia, Lukone feat. DeMoga, DJ Robert Georgescu feat. Lara и Publica.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !