Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Финал за турнето на Фен ТВ в Перник

отпечатай новината

29.08.2011 09:15 | Видян 10762 пъти

Финал за турнето на Фен ТВ в Перник

Стадион „Миньор” в Перник едвам побра прииждащите фенове, дошли да се забавляват с 25-та певци в четиричасовия музикален маратон, в който звучаха хит след хит. От ВИП местата концерта изгледа и градоначалничката на Перник Росица Янакиева.

В последната вечер от турнето звучаха македонски песни в изпълнение на четири обичани фолклорни певици - Румяна Попова, Радостина Паньова, Ива Давидова и Дения Пенчева.

Поп частта откри Миро, който буквално взриви стадиона. Той пя с тениската на „Миньор – Перник”, а кулминацията бе, когато хвърли сред публиката един подобен тишърт. Освен него на сцената в Перник пяха Искрен Пецов, поп откритието на Ара мюзик Йоанна, Теди Кацарова, Кристо и Галя.

Попфолкът започна с атрактивните изпълнения и хитове на Теодора, а след нея се изявиха Джина Стоева, Ивена, диджей Дамян и Ваня, Ангел, Славена, Антонина, Дилан.
Истинска буря в сърцата предизвика торнадото Софи Маринова с микса си от хитове, а Десислава, която отложи участие заради концерта в Перник,  бе посрещната от феновете си с бурни овации. След нея, викан на бис неколкократно, пя Азис. Алисия отново ескалира настроението с тоталните си хитове. Публиката знаеше наизуст дуетното й парче с израелката  Сарит Хадад.

Емануела, която е истинската музикална кралица на Лято 2011, слезе от сцената и пя пред струпалото се пред огражденията множество. Тя за пореден път захвърли полата, булото и букета от жълтия си булчински тоалет и остана по боди и по корона, която напълно заслужава.

Успехът на турнето е извън съмнeние, а целта – обединение на музикалните жанрове, е постигната. За първи път в серия лайв концерти се събраха трите музикални жанра – фолклор, поп и попфолк. Публиката на седемте града, през които премина турнето, бурно аплодира любимците си и пя с тях.  Музикалната телевизия вече е фактор, бързо популяризиращ  и превръщащ в хитове песните на българските изпълнители, което говори и за голяма зрителска аудитория.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !