Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Данъчните погват и Азис

отпечатай новината

10.08.2011 15:45 | Видян 17307 пъти | Гласували 1

Данъчните погват и Азис

Това станало ясно след разкриването на черното счетоводство, което се е водело за участниците в клуб "Биад". Документи и компютри от клуба бяха конфискувани преди дни в съвместна акция на данъчните и МВР. Тогава стана ясно, че фирмата, която притежава дискотеката, както и клубовете "Ориент 33", Jeam Beam и Fire, е укрила 50 млн. лв. оборот.

При проверката на реалното счетоводство станало ясно, че всички изпълнители, които са имали участия в чалга заведенията, са вземали половината си хонорар на ръка, без да го декларират по никакъв начин. Другата половина е била превеждана по банков път. Така например Азис е прибрал хонорар от 12 000 лв., който не е бил коректно деклариран, пишат БЛИЦ.

Само за последната година на чалга звездите на ръка са били раздадени хонорари в размер на около 250 000 лв. Участия през последните 12 месеца в "Биад" са имали още изпълнители като Преслава, Емилия, Анелия, Камелия, Андреа, Тони Стораро, Галена, Глория, Илиян, Константин и др.

Очаква се всички те да бъдат проверени от данъчните във връзка с изплатените им хонорари от заведението. Най-вероятно това ще доведе до възобновяването на вече приключили ревизии и преразглеждане на течащите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !