Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Ветко: Вилата ми е на 100 км от Монте Карло

отпечатай новината

15.07.2011 12:20 | Видян 19388 пъти

Ветко: Вилата ми е на 100 км от Монте Карло

“Имам вила на Ривиерата, но НЕ Е в Монте Карло, а в Сен Тропе”, съобщи олигархът Ветко Арабаджиев. Той опроверга появилите се в пресата информации за две откраднати от вилата му на Ривиерата коли. Все пак, разстоянието между Монте Карло и Сен Тропе е стотина километра, уточнява бизнесменът.

Той е горд собственик на дача на Средиземноморието от миналото лято. След живот, прекаран от сутрин до вечер във фамилните хотели, олигархичният клан решил, че му е крайно време да се сдобие с къщата на мечтите.
Когато преди година от престижна агенция за недвижимости на Арабаджиеви им показали имението, което си представяли, те веднага го взели. Било като любов от пръв поглед. Те вече посрещат и гости на Ривиерата. Сред тях е шефката на БОК Стефка Костадинова.

Дори не се налагало известната със страстта си към декорацията половинка на магната Маринела да преобзавежда палата. Толкова изящно и скъпо било всичко, толкова миришело на лукс.
“Най-важното е, че така ни е по-удобно да гледаме Владо, който има доста автомобилни състезания в района на Южна Франция”, допълват олигарсите. Техният син през последните години не пропуска да се изявява в ралита в Западна Европа.

Семейството, чийто последен проект е хотел в полите на Витоша, се е сдобило с имот и в премиерско-президентската махала на София, разкри неотдавна “Супер 19'”. В Бояна скоро ще се нанесе и Димитър Бербатов. Той е възложил градежа на къщата си на своя тъст – строителния предприемач от среден калибър Щилянов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !