Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Алекс Арабаджиева и Алисия се шамаросват с песни

отпечатай новината

08.07.2011 12:00 | Видян 16711 пъти

Алекс Арабаджиева и Алисия се шамаросват с песни

Алекс Арабаджиева и Алисия се шамаросаха с песни по време на рождения ден на бившия любим на Алекс и настоящ на Алисия, футболистът Николай Михайлов.

Също като вратаря на националния, щерката на пловдивските олигарси Арабаджиеви, е родена на 28 юни. Тя разузнала, че Ники ще празнува в столичния Найт Флайт с новата си любима Алисия. Така ли, рекла си Алекс, айде да видим кой колко може... И също организирала своето тържество  там. Двете компании се забавлявали чудесно на различни маси под вокалните трели на Преслава, която пее в заведението.

Неочаквано обаче певицата съобщила, че следващата песен е специален поздрав за рождения ден на Ники Михайлов от неговата Алекс. Алисия застинала на място. Тя дори не изчакала Преслава да свърши своя поздрав и изтръгнала микрофона от ръцете й. „А сега една песен от мен за прекрасната Алекс“, казала тя и запяла Двойно повече.

Ники Михайлов се почувствал неудобно от толкова музикално внимание. Малко по-късно отишъл на масата на Алекс, за да побъбри с бившата си половинка. Това вбесило Алисия и тя се преместила на друга маса, зарязвайки гаджето си навръх рождения му ден. Ники обаче с нищо показал, че му пука.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !