бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Алисия и Сарит Хадад са стихии в клипа към „Щом ме забележиш”

отпечатай новината

06.07.2011 12:20 | Видян 13426 пъти

Алисия и Сарит Хадад са стихии в клипа към „Щом ме забележиш”

Песента, която се превърна в хит още след представянето й от Алисия и Сарит Хадад на Балканските музикални награди - “Щом ме забележиш”, вече има видеоклип. В него двете прими се превъплъщават в четирите стихии. Израелската звезда е огъня и въздуха, а българската й колежка – земята и водата. За да пресъздаде максимално реалистично последната си роля, Алисия дава идеята за подводни кадри, заснети перфектно от режисьора Йордан Петков.

В ефектното минифилмче се появява още една, пета стихия – любовта. “Тъй като парчето има много силен, въздействащ текст на любовна тематика, бяхме длъжни да визуализираме и този елемент, да покажем на какво е способна една жена, когато обича”, разказват певиците.
“Щом ме забележиш” е модерен арт клип. За снимачен терен е избран дворецът “Врана”, който придава допълнителна аристоктаричност и мистика на сюжета.

И докато Сарит Хадад се доверява на личната си стилистка за визиите в него, Алисия разчита предимно на собствения си вкус. Зрителите ще видят, че тя отново не е изневерила на себе си – да е различна, елегантна и секси.

“Щом ме забележиш” има две версии – на български език и на иврит. Песента и видеоклипа ще радват меломаните както у нас и в Израел, така и на целия Балкански полуостров благодарение на Балканика МТВ.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !