Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Виктория Терзийска - водещ на "Гласът на България"

отпечатай новината

05.07.2011 16:20 | Видян 5462 пъти | Гласували 1

Виктория Терзийска - водещ на

Стартираха първите кастинги „на тъмно” в новаторския музикален формат на bTV. И една от най-чаровните дами на българската музикална сцена ще бъде водещ на уникалното телевизионно шоу - "Гласът на България".

Това лято зрителите ще видят Виктория Терзийска, известна още като Вики от „Мастило”, в нова светлина по време на първия по рода си летен праймтаймов формат по bTV. „Момичето с кафевите очи" ще се грижи за настроението на претендентите и техните близки от кастингите „на тъмно”, които стартираха тази седмица, до самия финал на шоуто, когато ще бъде избран печелившият на голямата награда – дългосрочен договор със световния лейбъл Universal Music. Заедно с четиримата треньори – Миро, Ивана, Кирил Маричков и Марияна Попова, обичаната поп-рок изпълнителка ще запознае зрителите на bTV с най-големите музикални таланти на България.

„Това е един страхотен формат, в който най-важното е гласът, най-важното е да можеш да пееш, най-важно е с гласа си да можеш да убедиш тези четирима треньори, че ставаш, че имаш индивидуалност и си перфектен изпълнител. Аз също съм музикант и за мен е страхотно преживяване”, коментира фронт-дамата на група Мастило за зрителите на bTV.

Кой ще се бори за наградата в „Гласът на България” - ще стане ясно през юли в ефира на bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !