Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Пайнерката Гергана крие сериозна връзка

отпечатай новината

10.05.2008 09:02 | Видян 27292 пъти | Гласували 7

Пайнерката Гергана крие сериозна връзка

Една от най-хересваните преди няколко години фолкпевици – Гергана, сякаш изчезна от медиите и от шоубизнеса. Нищо не се чува за нея. Последната й по-голяма изява беше на лятното турне Планета Дерби 2007.
Забелязваме също, че тя почти не “произвежда” хитове, както преди. Това несъмнено предизвиква множество въпроси: защо се покри братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев? Дали не е решила да се откаже от певческата си кариера, след като музикалният й продуцент Тодор Димитров - Токича напусна “голямото семейство” на Пайнер?
За да разберем какво се случва с кариерата на Гергана, се обадихме на пиарите на музикалната компания Пайнер. Те ни увериха, че певицата съвсем не е изчезнала и готви много изненади на своите почитатели.
Нещо повече, в момента русокосата изпълнителка работи върху нови песни. Решила е да снима повече видеоклипове върху парчетата си, а не по два на албум. Раздялата й с Токича пък й давала възможността да работи с различни автори, благодарение на които да постигне по-големи успехи.
Освен това Гери направи коренно различна фотосесия. В новата й визия акцент са роклите и прибраната коса.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Гергана напусна Токича

Няма коментари към тази новина !