Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Мария и Любо пяха за Евгени в RIU Правец

отпечатай новината

11.06.2011 09:00 | Видян 5128 пъти

Мария и Любо пяха за Евгени в RIU Правец

Точно 48 гости присъстваха на вечерята за 48-я рожден ден на Евгени Минчев на голфигрището в Правец. Вечерта бе добър опит да се повтори менюто от сватбата на принц Уилям и Кейт, акомпанирана от вина-шедьоври и песни от 60-те. Минчев получи като подарък почетно членство в голф клуба, под номер 001, като така се нареди отново между дипломати и политици.

В своята реч Евгени благодари на Валентин Златев, че е дал на България това прекрасно място и връчи чек за нуждите на Майчин дом. Голямата изненада на вечерта бяха Мария Илиева и Любо, които сюрпризираха гостите с мини концерт. Сред гостите бяха пластичният хирург д-р Ильо Стоянов, бизнесдамите Миглена Куртева, Мая Цакова, Теодора Жилкова, Албена Йорданова /Жени ГЕРБ/, Ивана Скендерова и съпругът и Мартин Горанов, барон и баронеса Кирил Гендович и бизнесменът Ники Младжов, на които бе демонстрирана игра на голф от професионални играчи.

Дует Червено и Черно добави още романтика към вечерта с песни подходящи за поколението гости, които присъстваха на голф игрището в Правец. Минчев бе кръстил партито си Мисия PRавец, която според гостите му беше изпълнена великолепно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !