Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава аут от турнето на Пайнер

отпечатай новината

06.06.2011 16:20 | Видян 13119 пъти

Преслава аут от турнето на Пайнер

Списъкът с участниците в традиционното лятно турне на Пайнер вече е готов, като сензацията е, че суперзвездата Преслава не била между избраните. Пред Нов фолк певицата твърди, че няма информация дори дали ще има такова турне и отрича да има някаква причина името й да не присъства в списъка. Тя дори се пошегува, че е сред най-послушните и най-примерните и няма защо да я гонят. Най-вероятно обаче Преси не е включена в списъка, защото няма нови хитове. Както знаем тя си взе доста дълга почивка и сега отсъствието й от чалготеките си казва думата. Не е изключено обаче да се появи като гост-изпълнител в някой от спектаклите.

От години се говори, че само богоизбрани участват в тези турнета и изпълнителките плащат тлъсти суми за изява. Това донякъде може да бъде потвърдено с изцепката на Соня Немска, че Мария си плащала за участията.Но и това е начин да се съберат средства, нали все пак е криза.

В същото време от Пайнер намекнаха, че тази година може и да няма няма лятно турне. Решението концертите да станат безплатни за публиката, мотивирано от Митко Димитров с икономическата криза, изиграло лоша шега и сметките излезли тотално криви. Оказало се, че спонсорите никак не са достатъчни и парите няма да стигнат за обезпечаване на такава мащабна проява.

Друга сериозна причина била липсата на нови попълнения. Според представители на компанията, на хората им е писнало да гледат стари муцуни а няма достойни млади певици, които да сменят класическите Глория и Ивана.
От друга страна пък най-обичаните и вървежни изпълнителки като Преслава, Камелия, Галена и Цветелина Янева не били достатъчна причина от Пайнер да се нагърбят с организацията на тазгодишното турне. Жалко, защото само там народът, който няма пари за нощен живот може да се види на живо прелестите им.

Е, къде е истината – няма да има турне, както казват от Пайнер, или Преслава не знае, че е изритана?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !