Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Крум и Dance Academy готвят шоу за Балканските награди

отпечатай новината

30.05.2011 13:30 | Видян 9440 пъти

Крум и Dance Academy готвят шоу за Балканските награди

Крум и танцьорите от Dance Academy също ще се включат в Балканските музикални награди. Изпълнителят ще представи нова песен, подготвена специално за събитието. „За първи път работя с този тандем композитор и текстописец и се получи нещо наистина различно. Изцяло с ново за мен звучене е”, споделя Крум.

Звездата на „Ара мюзик” вече усилено репетира сценичното си представяне заедно с Dance Academy. Хореографията е дело на Ани Дончева, която се грижи за всички изяви на Крум на голяма сцена през последните две години.

На първото издание на Балкански музикални награди през 2010 г. Крум и Емануела представиха България с тоталния си хит „Нищо не знаеш”. Още при появата им на сцената, публиката на площад Батенберг избухна, а чуждестранните медии не подминаха това. Крум и Емануела дадоха редица интервюта за акредитираните журналисти от всички държави, а „Нищо не знаеш” се превърна в една от най-обичаната песен на Балканите.

„Пожелавам успех на всички участници и много запомняща се вечер за публиката с нас и нашите колеги от балканските държави”, допълва Крум.

На 4 юни в 20.00 часа стартира едночасовия концерт, предшестващ Церемонията. Телевизия Balkanika ще излъчва цялото шоу, както и ще показва кадри от червения килим. В 21.00 часа започва и официалната Церемония.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !