Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Сарит Хадад на Балканите

отпечатай новината

30.05.2011 11:40 | Видян 11044 пъти

Сарит Хадад на Балканите

Най-голямата звезда на израелската музика за последните 10 години – Сарит Хадад, има желание да популяризира още повече творчеството си на Балканския полуостров. За да стане това възможно, тя подписа договор с “Ара мюзик”. Певицата и екипа й признаха, че са впечатлени от хубавите песни и от модерните видеоклипове, които реализира продуцентската компания. Освен това фирмата има контакти и работи с всички утвърдени имена на балканската музикална сцена.

В България песните на Сарит Хадад са популярни предимно заради многото направени техни кавъри. Но сега вече меломаните ще имат удоволствието да чуят оригиналните версии на хитовете на чаровната изпълнителка, изпяти от нея по уникален начин. А новите й сингли ще бъдат промотирани, веднага след тяхното издаване, по Балканика МТВ и Фен тв.

Началото на новото партньорство беше ознаменувано с общ проект на израелската прима и безспорно една от най-обичаните и хитови български певици – Алисия. Двете ще представят своя дует на Балканските музикални награди, които ще се проведат на 4 юни т. г. на площад “Александър I Батенберг”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !