Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Владо Карамазов заминава за Китай

отпечатай новината

27.05.2011 15:20 | Видян 4070 пъти

Владо Карамазов заминава за Китай

Любимецът от екрана и игралната сцена Владо Карамазов стана водещ на голямото „Надиграване” между хлапетата от детска градина „Мирослава” и професионалните танцьори от ансамбъл “Тракия” в Драматичния театър в Пловдив. Той бе в града под тепетата по покана на бизнесдамата Ивелина Моравенова.

Водещият на “Сървайвър” не получи нито лев хонорар, тъй като част от средствата ще бъдат преведени за кампанията на УНИЦЕФ - „Дарител”. Спектакълът бе финал на проекта „Да съхраним българското”. Целта му е приобщаване към българските обичаи, традиции и автентичния български фолклор- извор на красота, мъдрост и вдъхновение. Хлапетата са се готвели близо половин година, като на всяко едно от децата е била ушита автентична носия по негова мярка. Четири годишните мъници обраха овациите на публиката, облечени в типични за Пирин костюми. Малчуганите от трета група предизвикаха фурор, след като блестящо изпълниха тракийски танц, облечени в характерни за региона облекла.

Владо Карамазов с радост се върна към детството и на изпроводяк дори си взе захарно петле, подарък от хлапетата. Актьорът сподели, че с нетърпение очаква края на театралния сезон. След краят му Карамазов заминава на едномесечна разходка в Китай. В началото на есента пък родния секссимвол започва репетиции на пиесата “Ревизор” по Гогол, която ще бъде поставена от Мариус Куркински на сцената на НТ “Иван Вазов”. Владо споделя, че с нетърпение е очаквал първите слънчеви лъчи, за да се качи на новия си мотор. Наскоро той стана горд притежател на уникален модел “Дукати-1098”, който е 1100 кубика и 186 коня.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !