Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Даниела Янков, Йоанна и Камен Воденичаров водят Балканските музикални награди

отпечатай новината

24.05.2011 14:40 | Видян 11074 пъти

Даниела Янков, Йоанна и Камен Воденичаров водят Балканските музикални награди

Трима са водещите на Балканските музикални награди тази година. Към вече познатия тандем Даниела Янков и Камен Воденичаров се присъединява и Йоанна. Зрителите ще видят тримата за първи път на 4 юни на пл. Батенберг. Имената им като водещи бяха обявени в Белград на официален коктейл, даден от Balkanika Music Television. Домакин на представянето бе Даниела Янков, както и Националната туристическа организация на Сърбия.

Представянето на Балкански музикални награди 2011 бе почетено от представители на музикалния и медиен елит на страните от Бивша Югославия и България, както и от редица представители на местния дипломатически и бизнес елит, сред които и Негово превъзходителство Георги Димитров, посланик на България в Сърбия.

„Приветстваме инициативата на Balkanika Music Television за музикална и културна близост на балканските народи и подкрепяме телевизията в нейния стремеж да бъде културен мост на Балканите“, заяви в официално обръщение към гостите директорът на Националната туристическа организация на Сърбия Гордана Пламенац и подчерта, че разчита на Balkanika Music Television при промотирането на сръбския туризъм и водещите музикални събития в страната през 2011-та година.

Събитието в Белград е част от официалното представяне на Балкански музикални награди 2011 в столиците на балканските държави. На 24 май Balkanika Music Television гостува в Българското посолство в Букурещ по повод празника на българската писменост и култура. Алисия и Камен Воденичаров са сред официалните гости.
 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !