Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ники Михайлов зове спорта да дарява кръв

отпечатай новината

20.05.2011 14:00 | Видян 5906 пъти

Ники Михайлов зове спорта да дарява кръв

Националният вратар Николай Михайлов даде старт на кампанията Нашите спортисти в подкрепа на Живота. Тя сe провежда по личната инициатива на сина на шефа на БФС Боби Михайлов, заедно с Българския червен кръст и Националния център по трансфузионна хематология.

Преди да дари кръв Ники, който пази за холандския Твенте, даде интервю за медиите. В него той призова колегите си спортисти, както и всички българи, които имат възможност, да се включат в кампанията за даряване на кръв.

"Искам да призова всички спортисти в България да дарят кръв. Организацията на БЧК е перфектна. Има 22 центъра за даряване. 600 човека на ден се нуждаят от преливане на кръв. Призовавам и всички хора да се включат при възможност. Запалих се по идеята от Холандия. Там това е редовна практика. В чужбина доста от известните хора помагат за такива каузи.

У нас първи Димитър Бербатов започна с благотворителни инициативи. Той е най-известният наш футболист. Аз съм млад футболист и е нормално да взимам пример от него. Надявам се да запаля и други футболисти", каза той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !