Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Евтим откри Шехтова преди Таки

отпечатай новината

14.05.2011 09:00 | Видян 6832 пъти

Евтим откри Шехтова преди Таки

Първият известен мъж, с когото е имала връзка манекенката Боряна Шехтова е Евтим Милошев. Любовта им разцъфва покрай междуфирмена връзка.
През периода, когато Слави Трифонов е в немилост и го излъчват само кабеларките (1998-2000 г.), първият рекламодател, който се престрашава да отпусне бюджет за клипове в неговото шоу е Розалия Тинкова.

По онова време тя е маркетинг мениджър на гръцката козметична компания Рилкен. Смелата пловдивчанка рискува и печели, понеже забраната от властите да излъчват Трифонов по големите телевизии само му вдига рейтинга. А това води до добри продажби за фирмата-рекламодател.
Партньорските отношения в бизнеса пререстват в приятелски между босовете от двете фирми. Когато Тинкова купува дял във висаджийската модна агенция Ексграунд, Слави ,като птицата Феникс от пепелта, изгрява на екрана на бТВ.

В този щастлив период другаруват не само шефовете, но и техните подчинени. Така се заплита любовта между една от най-известните манекенки на Тинкова – Боряна Шехтова, и лявата ръка на Слави – Евтим Милошев. Двамата са много влюбени и много щастливи.
Човек като печели не знае колко губи, пее Ивана. Та така и Милошев, става продуцент, но губи Боряна.

От доста време неговата бивша е настояща на боса на империята, която навремето бе позната като ВИС – Таки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !