Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ники Младенов за президент

отпечатай новината

09.05.2011 13:30 | Видян 5244 пъти | Гласували 1

Ники Младенов за президент

Ники Младенов бил новият фаворит на ГЕРБ за президентските избори наесен. Това разкриха пред Супер 19’ наши източници из коридорите на властта.

Според клюката той бил доста добър вариант, тъй като едва ли някой би се усъмнил в компетенциите на младия политик в двете основни сфери на един държавен глава – отбраната и външната политика. В този кабинет Младенов първо беше военен министър, а сега е външен. Това му е създало добри позиции в Брюксел, особено след тоталния провал на име Румяна Желева, но което е по-важното: безусловна подкрепа от Вашингтон.

Ники и без друго си е момче на американците, доколкото е бил работил и за Отворено общество, и за Световната банка, които ни заливат с кадри напоследък. Това може и да не е голяма реклама в България, но в натовските кръгове очевидно хваща дикиш.

Младенов има и ахилесова пета. Това е проблемът с казармата. Той не е ходил войник у нас.
Въпросът е дали са нещо повече от намеци появилите се в обществото подмятания за служба в чужда войска?

Интересно е да се проследят и неговите мисии като консултант в Ирак и Афганистан. Казват, че едва ли резултатът щял да се понрави на патриотите. Но знае ли се?

Откъм синята централа пък долитат битовизми. Дами на отговорни позиции разправят, че като заместник-председател на СДС в епохата на Надежда Михайлова, чийто фаворит беше, той имал навика да си сменя дрехите в офиса и да ги разхвърля из кабинета си, лишен от баня.

Това пораждало неприятна мълва относно личната му хигиена сред служителките на Раковски 134 и ограничавало до минимум ергенските му мераци да си хване булка. Но тази работа сигурно се е променила, защото откакто е министър, Ники се появява публично със слабо известна половинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !