Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Алисия става като Майкъл Джексън

отпечатай новината

04.05.2011 17:40 | Видян 15982 пъти

Алисия става като Майкъл Джексън

Фолк певицата Алисия, която неотдавна беше твърдо против пластичните операции, си направи втора. Русото изкушение си напомпа устните преди няколко месеца и въпреки, че това се оказа неуспешен опит за разкрасяване, настоящата на Ники Михайлов реши да продължи с корекциите.

Явно сексапилното миньонче е решило да заприлича на поп иконата Майкъл Джексън, защото преди една седмица Алисия си направила корекция и на носа.Според запознати това било фикс идея на звездата от доста време. Още когато е ходела с Божинов блондинката е искала да си направи операция  във Франция. Знаела, че във френска болница и съпругата на полузащитника на Астън Вила - Стилиян Петров също си е пооправила нослето. Паулина имала същия дефект на носа като Алисия, доста явна гърбица.

Около семейните нещастия на звездата, разводът и самотата, Алисия беше оставила на заден план външния си вид. Но от както бившият й Валери Божинов заживя с красивата плеймейтка Николета Лозанова, тя искала да изпъкне с визия пред изкусителната Ни Ло.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !