Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивена отпразнува рожден ден в компанията на 600 гости

отпечатай новината

28.04.2011 10:20 | Видян 4834 пъти

Ивена отпразнува рожден ден в компанията на 600 гости

Сред повече от 600 гости – студенти от УНСС и много приятели и колеги, Ивена отпразнува незабравимо рождения си ден миналата нощ. Най-атрактивният попфолк клуб в Студентски град – “Playhouse”, се пукаше по шевовете от желаещите да се забавляват в компанията на своята любимка по време на нейния личен празник. Освен рожденичката, на сцената се качиха още Теньо Гогов, Джина Стоева, Ангел, Теодора, Крум и Пепа. А страстите на купона се нажежиха до червено, когато прозвучаха хитовете „Моля за внимание”, „Трима музиканти”, „Една новина”, „Скочи ми”, „Моят номер”…

Безброй букети и скъпи подаръци показаха на Ивена колко е значима за близките си хора. Сред тях се открои жестът на Ангел, който я зарадва с огромна торта с нейния лик отгоре, като й я поднесе, припявайки “Happy Birthday To You”. Джина Стоева пък, след дълго чудене, решила да изненада най-добрата си приятелка, като й даде ваучер за пътуване с дестинация по избор. Засега обаче остава отворен не само въпросът накъде ще потегли звездата на “Ара мюзик”, а и в каква компания – дали ще вземе със себе си дуетната си половинка, или някое гадже.

В интерес на истината, доста мъже се навъртаха около рожденичката снощи в “Club Playhouse”, но тя не представи никой като новото й гадже, след като не отдавна обяви, че се е разделила с последния си приятел. По нищо обаче не личеше Ивена да страда от любовна мъка. Тя блестеше в екстравагантен, но много сексапилен тоалет, подбран специално за нея от дизайнерките й Марина Милчева и Димка Шаламанова, а усмивката не слизаше от лицето й. С много танци и наздравици тя посрещна утрото в изумрудения дворец на мечтите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !