Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Среброто от Под прикритие бил яка скръндза

отпечатай новината

24.04.2011 09:00 | Видян 8277 пъти | Гласували 1

Среброто от Под прикритие бил яка скръндза

Жестока скръндза бил Александър Сано-Среброто от бившата банда Братя Мангасарян. Актьорът, който играе Косъма в новия български сериал Под прикритие, цепел СТОТИНКАТА на две. Сашо бил толкова стиснат, че дори се правел на разсеян, когато в кафене му дойде сметка за 2,50.

Впрочем, Среброто рядко прави сметки над тази сума. По кръчмите новата ТВ звезда рови в менюто около 10 минути, за да намери продукта, който излиза най на далавера. Така Сано много често може да бъде видян да се върти около улична кафе машина или да си пийва билков чай за 20 ст., защото ако си поръча с мед е 25. А за него това е солено.

От това си пати и половинката на Среброто – Нели Атанасова. Бившата на Иво Карамански направо се побъркавала от прекалената пестеливост на любимия си. Всъщност, Нели не е единствената приятелка на Сашо, която е подивявала от характера му. Старото му гадже, пък е бивша манекенка. Говори се, че двамата почти не са лягали на легло. Вместо това Среброто предпочитал да води любимата си сред природата по полянки и ливадки.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !