бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Преса се готви за ядрена криза

отпечатай новината

17.04.2011 09:00 | Видян 13664 пъти

Преса се готви за ядрена криза

Зверска ПАРАНОЯ от ядрен апокалипсис тресе Преслава. Певачката до такава степен се е побъркала около новините за проблемите в японската централа Фукушима-1, че хвърли в джаза фармацевтите в столична аптека.

Трагикомичната сценка се разиграла в квартал Изток. Преса влязла в аптеката почти с шут, изпъчила гърди и заявила, че купува цялата налична йодна тинктура. Брюнетката трябвало да повтори на няколко пъти поръчката си, тъй като жената зад щанда не можела да повярва какво точно иска звездата. Преслава обаче била категорична:

„Вече не знам какво да правя с тази радиация. По всички телевизии дават, че някакъв реактор ще гръмне. Направо не мога да спя. Чух, че трябвало йод да се пие. Та затова си взимам много, за да имам. Давайте йода, плащам в брой!“
Тези реплики на надарената добричлийка аха да докарат инсулт на фармацевтката зад щанда. „Момиче, не знам дали знаеш, Япония е доста далечко. Няма страшно. Толкова йод не ти трябва“, едва сдържала смеха си аптекарката.

Дори това обаче не успяло да убеди паникьосаната певица, че опасността не е близо. В крайна сметка тя наистина си тръгнала с всичкия йод, който успели да намерят.
За съжаление Преси е доста назад с информацията и изследванията на учените. При заплаха от радиация йодът наистина помага, но само калиевият. Последните проучвания показват, че точно неговите продажби не са се увеличили за разлика от тези на обикновената йодна тинктура.


Звездата е чернобилско чедо

Нищо чудно, че Преслава така се е притеснила от възможността да ни връхлети радиацията. Самата тя е сред чернобилското поколение. Преслава е родена в Добрич през 1985 г. - малко преди трагедията в украинския АЕЦ. Тогава населението не е информирано за опасността, всички слухове се отричат и неподозиращите хора са изложени директно на радиацията. Когато властта най-накрая се престрашава да проговори и да признае случилото се, вече е твърде късно. Хиляди деца се раждат с малоформации. Последиците за развитието на по-невръстните, а и на възрастните, остават неясни и до днес. Според специалисти ситуацията във Фукушима-1 в момента надвишава случилото се през 1988г. в Чернобил, а при задълбочаване на кризата последиците ще са в пъти по-страшни.

От шубе пее на тъмно

Параноята, която тресе Преслава, се е пренесла и на сцената. Вече на няколко участия звездата вие глас на тъмно. Не, това не е още една предпазна мярка в случай на бедствие, а антипапарашки ход. Новата техника, която се опитала да наложи по време на участие била да пее, бягайки от прожекторите в заведението.

Още на първата си песен в пловдивски нощен клуб пайнерката се провиква към диджея: “Спри осветлението към мен! Гаси лампите!“ Човекът зад пулта явно не схванал логиката в плана на певицата и предпочел да се престори на глух. Преслава обаче не се отказала – зарязала микрофона и се впуснала в лудо ръкомахане към диджея. Хич не й пукало, че през това време песента й, подкарана плейбек, си върви.

Причината за неадекватното поведение на фолкаджийката станала ясна минути по-късно, когато започва същинска игра на криеница на Преслава с фотографите. Стресната от скорошните снимки, направени на друго нейно участие, на които анатомията й обиколи всяко кътче на страната, Преслава е развила фобия към папараците. Макар и взела предварително предпазни мерки, облечена в почти монахински тоалет, пайнерката светкавично се обръщала с гръб към всеки, опитващ се да увековечи изпълнението й. Необходим й бил половин час, за да установи, че не може да избяга от светкавиците на фотографите и, ще-не ще, да се кротне. За всеки случай обаче, тя слязла от високата сцена и защъка из публиката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !