Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

„Твоя тотално” на Алисия - най-харесваната българска песен на Балканите

отпечатай новината

14.04.2011 15:00 | Видян 11881 пъти

„Твоя тотално” на Алисия - най-харесваната българска песен на Балканите

Песента ''Твоя тотално'' по музика на Флори Мумайези, текст на Росен Димитров и в изпълнение на Алисия е най-добрата измежду добрите от България, които се състезаваха за Балканските музикални награди. Това е мнението на меломаните от всички държави на полуострова, дали своя вот чрез електронно гласуване.

Благодарение на ценителите на стойностната музика, хита на Алисия от едноименния й албум успя да пребори доказали се и обичани парчета като ''Моят номер'' на Теодора и DJ Джери, ''Преди употреба, прочети листовката'' на Емануела, ''Невидим'' на Графа и ''Ангел си ти'' на Миро и да застане на чело на номинираните и най-вече – в сърцата на хората.

Вероятно съчетанието от ритмична мелодия на албанския композитор, прочувствен текст на българския автор и прекрасно изпълнение на звездата на ''Ара мюзик'' е успяло да направи магията, която кара всички и по всяко време да си тананикат един и същ рефрен - ''Твоя тотално/ просто не е реално/ да ми липсваш така ти''.

Алисия ще изпълни най-харесваната българска песен на церемонията по връчването на Балканските музикални награди, която ще се проведе на 4 юни в София. Няма й съмнение, че и този път тя ще бъде безупречна и ще представи страната ни по най-достойния начин!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !