Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Весела избяга от Сънни мюзик

отпечатай новината

08.04.2011 12:40 | Видян 10199 пъти | Гласували 1

Весела избяга от Сънни мюзик

Джобното гадже Весела, станала популярна с тоталните ретро хитове „Палаво око”, „300 нощи 300 дни”, „Уво-уволнение” и др. след близо двугодишно сътрудничество с музикална и импресарска компания Сънни мюзик, с която реализира 3 поп фолк парчета, а именно „Стоп,спри”, „Късаш рокли” и „Нещо еротично”, както и два видео клипа, взе решение и прекрати своя договор с фирмата.
Пред популярно столично радио Весела споделя: "Преустановихме договора си с Крум.

За 2 години много малко хора разбраха, че аз съм в тази музикална компания. Нямам нищо против нея, разбира се. Много страхотни хора са. Много добре се разбирахме с тях, но просто усетих, че не сме си взаимно полезни. Мисля, че дотолкова мога и сама да се справям - без фирма, а благодарение на приятели, които са зад гърба ми, които много ми помагат и затова реших да преустановя договора си с фирмата".

"Сега продължавам напред. Говорихме си с Йовко - директорът на телевизията на Десислава. Засега сме се разбрали по тяхната телевизия да се въртят моите песни и те от няколко дни се въртят по DSTV. Аз лично много се радвам за Десислава, че направи телевизия. Тя е колежка, все пак знае с какви трудности се сблъсква един изпълнител, влиза ни в положение. Надявам се наистина да се разрасне нейната телевизия и колкото се може повече колеги да се въртят в нейния ефир" - казва Весела.

Певицата има намерение скоро да пусне и нов сингъл, но все още не е готова с конкретна песен. "Сега съм решила да заложа на някоя румънска песен. Дори с Йовко си говорихме, че те държат права на някои от румънските песни. Смятам да чуя някои от тях" - сподели още изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !