Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Алисия с две номинации на Балканските музикални награди

отпечатай новината

05.04.2011 15:00 | Видян 14551 пъти | Гласували 1

Алисия с две номинации на Балканските музикални награди

Равносметката след раздадените до тук музикални награди за 2010 година е доста добра за Алисия. От радио ''Романтика'' тя получи признанията за ''Най-романтичен дует'' и '' Най-любовна песен в ефира на Фен тв'', а от списание ''Нов фолк'' - за медийно присъствие.

Поредният комплимент за работата на звездата на ''Ара мюзик'' идва от номинациите й за Балканските музикални награди – най-престижните и безпристрастни не само в родината ни, но и на целия полуостров. Там тя се състезава в категориите за песен от България – с хита й ''Твоя тотално'' и за балкански проект – с дуета й с албанския композитор и изпълнител Флори – ''Важно ли ти е''.

Алисия коментира, че е много щастлива от двете си номинации за Балканските музикални награди: ''Те от една страна показват, че трудът и творчеството ми са забелязани и оценени по достойнство, а от друга - са признание и за цяла България.

Радвам се, че това, което правим аз и колегите ми Емануела, Теодора и DJ Джери, Графа и Миро (които се състезават с нея в категорията за наша песен - б.а.) е достойно да ни представи на международна сцена. От тук нататък всичко зависи от публиката – която в крайна сметка е най-искреният съдник. За мен попадането сред петте най-добри само по себе си е успех. Сега единственият ми призив към нашите сънародници е да бъдат по-активни в гласуването, за да спечеля или отпадна по достойнство, а не заради безразличие''.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !