Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Азис: „Трябва да съм луд, за да си пусна песента сам!”

отпечатай новината

01.04.2011 14:00 | Видян 7285 пъти

Азис: „Трябва да съм луд, за да си пусна песента сам!”

Само броени дни след премиерата на парчето на Азис „Мразиш” неочаквано в интернет се появи и още една нова песен на Краля на фолка - „Няма накъде”. Звездата е потресен от така развилата се ситуация и заявява категорично, че ще търси виновника за случилото се.

За по малко от месец талантливият изпълнител си изпати два пъти от изтичане на песен във виртуалното пространство.  Този път това с случи с парчето „Няма накъде” по музика и аранжимент на Мартин Биолчев и текст написан от самия него.

Ефектният блондин не крие, че е много разстроен от преждевременната поява на песента в нета. „Не мога да си обясня как се получава това. Но е наистина бях много неприятно изненадан, когато разбрах.”, каза Азис. „Страшно много залагах на „Мразиш”, тъй като съм я написал за конкретен човек и за мен има голяма емоционална стойност. Много исках тази песен да получи заслуженото място в сърцата на феновете.”, добави с огорчение той.

Тъй като обикновено обвиняват изпълнителите за изтичането на песните им в интернет, Краля изказа мнение по този въпрос. „Трябва да съм луд да  си пусна песента сам! Още повече само седмица след появата на друго мое парче, на което толкова много държах!”, аргументира се той.

Азис обаче е твърдо решен да намери виновника за появата не песните във виртуалното пространство. „Заедно с моите продуценти от Diapason Records ще вложим всички усилия да разберем как се случва това нещо – при това два поредни пъти.”, заяви певецът. „Готов съм да предприема всички законови мерки, за да бъде санкциониран този, който го е извършил.”, категоричен е ексцентричният изпълнител.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !