Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Благовеста празнува рожден ден с гадже футболист, Алисия ги поздравява боса

отпечатай новината

30.03.2011 12:20 | Видян 13744 пъти

Благовеста празнува рожден ден с гадже футболист, Алисия ги поздравява боса

Едно от най-сексапилните танцуващи момичета в нощна София – Благовеста Цакова, вече не крие  мъжа до себе си – Роналд Донев, син на една от легендите на българския футбол Дончо Донев. Формалният повод двамата да афишират връзката си се оказа партито за рождения ден на изкусителната танцьорка на клуб Night Flight.

Рони, когото мнозина футболни анализатори определят като играч с голямо бъдеще, бе доста смутен от вниманието към него. Но чара на Бонбончето, както наричат Благовеста, и след като приятелите им ги окуражаваха, Донев  дръзна да дари любимата си със страстна целувка преди тя да духне свещичките за 21-ия си рожден ден. Красавицата получи куп подаръци, сред които и огромно плюшено розово слонче. Двойката получи и специален поздрав от Алисия, която пък демонстрира перфектна форма.

Фолк звезда дори захвърли обувките с високи токчета по време на концерта си, за да може да се впусне в танци с купонджиите. Сред тях се открои Светлана Василева, която бе център на внимание в предимно мъжка компания

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !