ЧЕТИРИ ЛАПИ представя изложбата...

Фотоизложбата продължава до края на седмицата в Spinelli...

Сериални бг звезди обиколиха Германия...

“Арт Театър” Берлин започна мащабна културна...

Ники М. и Алисия стягат тайна сватба?

отпечатай новината

26.03.2011 09:00 | Видян 18169 пъти

Ники М. и Алисия стягат тайна сватба?

Вратарят на националния отбор Николай Михайлов и новата му изгора Алисия замислят сватба през лятото. Доскорошната любима на Валери Божинов от няколко месеца споделя леглото си с Ники, след като нападателят на Парма се раздели с нея, погълнат от бившата половинка на вратаря – Николета Лозанова.

Двамата обаче искат да се оженят тайно – без фанфари, прожектори, камери и микрофони. Намерението им е да сключат брак в много тесен кръг, тъй като не си падали по шумотевицата.
 “След като се събра с Алисия, Ники съвсем се промени. Той е станал по-улегнал, заприлича на мъж, а не на хлапак. Алисия също е щастлива с него”, коментират запознати.

Вратарят на няколко пъти отрече, че плануват бебе, но близки до двамата споделиха друго: “Няма да е изненада, ако съвсем скоро се разбере, че Алисия очаква дете”.
Както е известно, фолкпевицата има син от Валери Божинов, който носи неговото име. Тригодишният Валери живее при майка си.

Ники Михайлов пък иска от Алисия да махне силикона си. Неотдавна На татко вратаря направи признание, че не си пада по изкуствените цици.

На тате вратаря захапа Божинов

Николай Михайлов откри война срещу бившия си най-добър приятел Валери Божинов. Според мамин Николчо нападателят на е викан  в националния отбор, защото е много слаб. „Не виждам защо Валери пищи срещу Лотар Матеус. Та той за една година е вкарал два гола. Играе веднъж на месец, а аз два пъти седмично. Класата е различна“, каза Малката перука.

Отговорът на Валери не закъсня: „Не знам защо Михайлов говори такива неща. Скоро ще започна да ги поря като Бербатов“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !