Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теодора и Тони Стораро с музикални отличия

отпечатай новината

24.03.2011 14:30 | Видян 4429 пъти

Теодора и Тони Стораро с музикални отличия

Звездите на музикална компания Diapason Records – Теодора и Тони Стораро грабнаха две престижни отличия на 13-ите годишни награди на списание „Нов фолк”, които бяха връчени снощи в столичния клуб Plazza Dance Center. На сцената, освен тях, се изявиха и още петима от артистите на компанията – Ерик, Славена, Dillan, Рени и Веселина.

Тони Стораро получи престижното отличие Певец на годината, като още преди да бъде обявен победителят, публиката скандираше името му. За четвърта поредна година Човека-глас получава статуетката в една от най-желаните категории. Именно той закри церемонията с изпълнението на последния си хит „Така ме запомни”, като на сцената излязоха да го подкрепят изпълнители от всички музикални компании. Тони получи лични поздравления от колегите си и дори от един от конкурентите си в категорията за Певец на 2010 – Илиян.

Примата на Diapason Records, която бе номинирана в 4 категории, грабна приза за Дуетна кавърверсия на годината заради тоталния си хит „Моят номер”, който изпълнява заедно с DJ Jerry. Теодора представи на сцената ремикса  на своята песен „Онази”, която успя да се превърне в едно от най-любимите парчета на почитателите й в България и чужбина.

Освен Тони Стораро и Теодора на сцената се изявиха и още няколко звезди на Diapason Records. Сред тях беше Dillan, който промотира новата си песен „Наркотик” (музика: Димитър Колев, текст: Тина Денчева, аранжимент: Наско Петров). Новият секссимвол на попфолка  връчи и една от най-важните награди – Откритие на годината, която получи на същата церемония през миналата година.

Рени също зарадва публиката с новото си парче. Най-чаровната усмивка на представи за първи път песента „Нека няма край” (музика и аранжимент: Мартин Биолчев, текст: Дони Василева).

На сцената в столичния Plazza Dance Center се изявиха още: Ерик със своя хит „Огнена брюнетка”, Славена с песента си „Жиголо” и новото откритие на компанията Веселина, която изпя дебютното си парче „Нещо мое”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !