Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Слави пак с Маги

отпечатай новината

25.04.2008 11:40 | Видян 37156 пъти | Гласували 2

Слави пак с Маги

Казват, че старата любов ръжда не хваща. Тази максима бе доказана от най-известния тв мъж в България. Оказа се, че любовта на шоумен номер 1 Слави Трифонов въобще не е ръждясала. Или с други думи – където е текло, пак ще тече...
Дългия бе забелязан в компанията на старата си изгора – варненката Маги. Това се случи миналия уикенд в столичния кино комплекс Арена – Сердика.
Не е ясно кой филм са гледали влюбените гълъбчета. Но очевидци уверено твърдят, че вниманието на звездната двойка било приковано към щанда за вестници. Двамата гледали и оживено коментирали заглавията на родната преса.
За разлика от друг път, Слави, който е пристрастен към охраняването на великата си особа, пуснал в отпуск бодигардовете. Не го придружавал дори един телохранител, а той ходи с тях дори на плаж.
Предпочел да е фейс ту фейс с красавицата – само и единствено в нейната компания. Което говори за особена интимност в отношенията им и специално внимание от негова страна към Маги. Дали Трифонов най-после се е решил да се раздели със статута на  вечен ерген, или „любовната ретроспекция“ е само припомняне на тръпката от добрите стари времена?

Дори след като се водеха разделени, варненката дълго време обитаваше апартамента на Дългия, разположен между богаташките софийски квартали Симеоново и Драгалевци. Тя пребиваваше в любовната квартира, в която преди това живя няколко години на семейни начала с Трифонов.
По онова време се говореше, че той дори й помагал всеки месец като един вид рамо, въпреки че всичко между тях било минало и отношенията им били като между съквартиранти.
След като хубавицата окончателно напусна тв звездата, тя се прибра в морската столица, откъдето е родом. Там тя се труди по специалността си, упражнявайки професията психолог. Освен това, Маги откри във Варна модна галерия, както самата тя нарича своя бутик.

Маги наследи Дългия от своята приятелка Мария Димова, позната преди като водеща на новини по МСАТ. В началото хубавелката само излизала с двойката. Но от положението „просто приятели” до леглото на Слави крачката май ще да се е оказала малка.
Като всяка уважаваща себе си дама, първоначално варненката се дърпала от обвързване с учиндолския ерген. Сигурно е изпитвала лоялност към приятелката си и това я е спирало от обвързване? В един момент обаче Маги станала гадже на телевизионния Терминатор.
Успоредно с връзката си със Слави, ако може да се вярва на упоритите морски клюкари, от време на време разпалвала любовния роман с гаджето, с което скъсала заради шоумена, но дали е така?
Сега вече всичко това е без значение! Явно прословутият опасен чар на Трифонов е проработил отново!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !