Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Алисия каза: „Той не е за мен”

отпечатай новината

17.03.2011 15:20 | Видян 14166 пъти | Гласували 2

Алисия каза: „Той не е за мен”

Тотална провокация можем да наречем последната клипирана песен на Алисия от албума й „Твоя тотално”, която от вчера се излъчва в ефира на Фен тв.

Сякаш нарочно, в момент, когато общественият интерес към личния й живот е изострен до крайност, тя излиза и  чрез творчеството си смело заявява: „Той не е за мен”. „Скъпа, с мене какво делиш? Аз го пробвах – дръж си го ти…” изпява в началото звездата на „Ара мюзик” и точно когато всички си мислят, че ще се появи обляна в сълзи, тя грейва, облечена в бял корсет и покрила русите си къдрици с булчински воал. После цялото видео показва доминацията на невероятно сексапилната лирическа героиня над един мъж. А за да затвори устата на другите, тя поставя финала с недвусмислен жест.

Стайлингът за клипа е дело на самата Алисия. В него тя сменя четири визии, а  дългата коса, с която меломаните отдавна не са я виждали, е поредната изненада към тях и доказателство, че певицата няма намерение да стои на едно място. Тя търси начини всеки път да бъде различна, да създава модерна музика и да радва окото и ухото. Името й е гаранция за качество, а тънката линия между професионално и лично, върху която се простират проектите й, ги прави още по интересни.

По повод последния Алисия коментира: „Мислех да не клипирам повече песни от този албум. Но феновете ми много харесаха „Той не е за мен”, постоянно ми я искат по участия и ме помолиха да й вдъхна още живот с едно мини филче. Записах парчето още преди две години, в него няма биографична история, но когато го заснемах, използвах възможността да предам настроението си и емоцията, която ме владее в момента. Резултатът е налице...” и допълва: „Всеки може да мисли каквото си иска.  Нали изкуството е затова – да дава свобода на въображението!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !