Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ники Михайлов става лице на И АЗ МОГА / I Can Too в България и по света

отпечатай новината

07.03.2011 14:40 | Видян 8081 пъти

Ники Михайлов става лице на И АЗ МОГА / I Can Too в България и по света

Вратарят на националния отбор по футбол и холандския “Твенте'' - Ники Михайлов става посланик на добра воля на инициативата И АЗ МОГА / I Can Too.

Младият гард на националите вече е ангажиран социално с холандската асоциация за подпомагане на деца в нужда в гр. Еншеде. Михайлов участва в ежемесечни благотворителни кампании на организацията за набиране на средства за деца, лишени от семейна грижа.

Така той е избран за представител на холандската асоциацията в България. Като такъв, футболистът влиза в контакт с И АЗ МОГА и решава да се ангажира с идеите на организацията в страната и чужбина, воден от желанието си да помага на нуждаещите се деца.

Ники Михайлов става посланик на добра воля на I Can Too в Холандия, като неговото желание е да организира благотворителни събития там, с които да набира средства за подпомагане на деца в нужда в България.

„Избрах I Can Too, защото смятам, че инициативите им са стойностни и че проблемите на нуждаещите се деца в България трябва да се популяризират през цялата година...което прави и екипа на организацията. От четири години живея в Холандия и виждам как тук хората се отнасят към проблемите на тези деца. Те не ги изолират, а напротив опитват се да ги накарат да се почувстват като всички останали. За тях това е начин на мислене, а не задължение. Искам и у нас повече млади хора да осъзнаят, че помощта се оказва не от съжаление, защото животът е игра и ние трябва да подадем ръка на всички деца" – споделя Ники Михайлов.

И АЗ МОГА кани Михайлов да заснеме фотосесия с тениска I Can Too, с която се отбелязва началото на съвместното сътрудничество.

I Can Too е признателна на футболиста за неговата готовност да бъде част от инициативата, тъй като спортът е един от най-добрите носители на позитивните послания.

И Вие МОЖЕTЕ да подкрепите децата в нужда, като си закупите тениска I Can Too или изпратите sms на 1415 (1.20 лв. с ДДС). Вашата снимка с тениска ще се появи в сайта: www.icantoo.eu.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !