Брат свещеник порицава Джулиана Гани

Прясно омъжената силиконка Джулиана Гани призна, че има...

Алекс Раева търси заместник на Мария...

Фен на стенд ъп комедията ще получи предложение от Алекс...

Тамара Глоба - враг на Ванга

отпечатай новината

24.04.2008 08:00 | Видян 12210 пъти | Коментари 11 | Гласували 2

Тамара Глоба - враг на Ванга

Малко известен факт е, че Ванга презира авторите на хороскопи. Тя не смята астролозите за истински гадатели. Никога обаче пророчицата не е давала публичност на тази своя ненавист. Това се случва само веднъж.
В началото на 90-те години у нас първо издават книга, а после идва на посещение руската звездобройка Тамара Глоба. 34-годишната тогава (през 1991 г.) екстрасенска прави няколко предсказания, които се сбъдват. Нейната слава е толкова голяма у нас, колкото и в родината й. Заплашва да засенчи Ванга.
Младата предсказателка прави стратегическа грешка. Тя решава да посети в дома й петричката оракулка. И намира най-големия си враг.
“Ванга започнала да я хока за трите й брака, за мъжете, които се въртели около нея... С една дума, ясновидката от Петрич направила пълен преглед на интимния живот на гостенката и накрая я смъмрила: "Не те ли е срам, мари?!" После, за да смекчи атмосферата, поискала Тамара да й направи хороскоп. Астроложката се измъкнала „по английски" казала, че "в момента звездите и планетите не й помагат".
С това злополучната среща завършила, а дълго време след това Ванга се шегувала с руската "звездобройка", която не могла да й погледне в бъдещето. "Веднъж и аз да поискам да разбера нещо за себе си, а то немало звезди посред бел ден!" - шегувала се пророчицата. След срещата си с Ванга през 90-те години Тамара Глоба даде няколко дълги интервюта в руския печат. В тях тя не се разпростираше в подробности за разговора си с петричката пророчица. Само веднъж повдигна леко завесата на този разговор: "Когато бях в България, Ванга ме извика при себе си. Все още обстоятелствата около нашия тогавашен разговор не са станали публични. Не възнамерявам да правя това, за да не се появят дребнави коментарии и да се изкривяват нейните и моите думи. Само ще кажа, че по това време Ванга беше вече доста болна. А да й говоря за смъртта, ми беше неловко...", пише в своите спомени племенницата на гениалната петричанка.
Сред българските познати на Тамара Глоба има немалко известни българи. Между тях е известното артсемейство на великия поет Любомир Левчев и художничката Дора Бонева, а също първата съпруга на Иван Гарелов – журналистката Василка Гарелова. 
От гаданията й за България за съжаление не се събдва едно много важно – че синеока жена ще оправи нашата страна и ще я управлява.
Шест години по-рано обаче тя успява да предусети нещо реално в политиката - за януари 1997 г. Тамара Глоба предвижда "неочаквани предателства в правителството" - помним как Николай Добрев (подкрепян от Първанов) отказа да състави ново червено правителство и затова дълго време бе наричан "предател" от съпартийците си. Интересно е, че както СЛАВА първа писа през февруари, Глоба е направила 200-страничен хороскоп на Г.С.Първанов.
Астроложката през 1991 г. "вижда" и големите бъдещи наводнения в България, които се случиха десетина години по-късно.
През последните години руският печат доста солено започна да се подиграва с предсказателните способности на Тамара Глоба и бившия й съпруг Павел.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
11
Ramy 20.10.2013 05:32ч.

I was so confused about what to buy, but this makes it unsnldtaedabre. http://ufddldc.com lncqiqgpjzk [link=http://iqfjsr.com">iqfjsr[/link">

10
Adebola 17.10.2013 04:25ч.

Whoever wrote this, you know how to make a good arltcie.

09
Francesco 19.09.2013 20:19ч.

I was so confused about what to buy, but this makes it unetnseardabld.

08
Akane 17.09.2013 11:43ч.

I might be betaing a dead horse, but thank you for posting this!

07
GADEL 30.01.2012 08:40ч.

VANGA Q E UDARILA V ZEMQTA !POREDNATA MO6ENNI4KA !DOBRE I E KAZALA :"NE TE LI E SRAM MARI ?" TO S KURVOTOR PALNO I POVE4ETO SA IZVESTNI , ZA6TO LI ?! NA EDNI MESTA U. RAZVALQ , NA DRUGI VRATI OTVARQ !