Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Галена и Преслава вилняха в столичен клуб

отпечатай новината

24.02.2011 16:40 | Видян 12516 пъти

Галена и Преслава вилняха в столичен клуб

Певицата на годината – Галена и носителката на най-желания приз във фолка четири поредни години – Преслава,  показаха че приятелството и професионализма тежат и значат повече от всяка корона на първото си съвместно участие в  Night Flight, веднага след наградите на телевизия „Планета”.

Двете най-обичани певици направиха клубна премиера на дългоочаквания от почитателите им дует „Хайде, откажи ме”. Видеото към парчето, което бе заснето в Дубай преди броени дни, е спонсорирано от Night Flight. Песента, с етно звучене и категорично хитов потенциал, накара стотиците гости на  Night Flight бързо да запеят рефрена. Галена и Преслава се оказаха наистина впечатляваща и разгорещяваща комбинация и аплодисментите на публиката само показаха, че от двете звезди се очаква  поне още един съвместен проект.

Поздравления и комплименти към Галена отправи и една от най-големите звезди на румънската музика Флорин Салам, който бе специален гост на най-актуалния нощен клуб заедно с дуетната си половинка Бони. Двамата поздравиха певицата на годината с песента си „Повече от любов”, а темпераментното им изпълнение пък се хареса изключително на боса на ЦСКА Димитър Борисов.

Сред гостите бе, разбира се, и любимият мъж на Галена – Галин, в негова чест певицата дори пя с вафла в ръка. Любимките на публиката получиха на сцената огромни букети от мениджърите на клуба с пожелания за  творческо вдъхновение и  все толкова ярко чувство за хумор и непосредственост.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !