Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Показват спрян материал за Слави

отпечатай новината

22.04.2008 17:46 | Видян 14537 пъти | Гласували 3

Показват спрян материал за Слави

Тази вечер по Нова телевизия ще бъде излъчено спреният материал на “Господари на ефира”, в което участници в конкурса “Танцувай с мен” се жалват от Слави Трифонов.

Към “Господари на ефира” се обърнаха трима от участниците в конкурса, за да разкажат подробно какво се е случило.

Когато “Танцувай с мен” било към края си, Слави обещал публично и в ефир, че всички 12 танцьора ще вземат участие в лятното турне. Впоследствие обаче се оказало, че само четирима души са били поканени.

Продуцентската къща “Седем осми” разбират, че трима от непоканените участници имат намерение да се обърнат към “Господари на ефира”. В следствие от това се получава писмо от адвокатите на компанията, в която те напомнят, че според подписаната от участниците декларация, те имат право на медийна изява след изтичане на едногодишен период от време, но задължително да не предприемат действия, които биха уронили престижа на “Седем осми”.

“Приятно ми е, Мавриков” потърси и другата страна за мнение по въпроса. Във втората част от репортажа, който ще се излъчи в сряда, зрителите ще видят какви причини изтъкна Росен Петров за неспазването на това обещание, какво наистина пише във въпросната декларация и какви ще са последствията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !