Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Andreea Banica: „Обичам българската публика!

отпечатай новината

15.02.2011 15:00 | Видян 4422 пъти

Andreea Banica: „Обичам българската публика!

На Свети Валентин Andreea Banica каза на своите фенове Обичайте се! от ефира на Радио The Voice! Най-горещата румънска звезда дори успя да намери време, за да си поговори с фенове в специален чат във фейсбук страницата на радиото. Там вчера тя отговаряше на въпросите на многобройните си бг почитатели, които, естествено, искаха да научат всичко за нея – от това как предпочита да се облича, как поддържа перфектната си форма, до това какво предстои в творчески план.

В чат сесията Andreea сподели, че е щастливо омъжена за гаджето си, с което са заедно още от тийн годините, има прекрасна малка дъщеря, с която прекарва всяка свободна минута от натовареното си с ангажименти ежедневие, спортува активно – по 3-4 пъти седмично и, разбира се, обожава срещите с българската си публика. Когато е на сцена, тя залага на супер секси тоалети, с които се чувства свободна да танцува, докато в останалото време стилът й е спортно-елегантен. Пълния чат можете да видите във фейсбук страницата The Voice Radio & TV Bulgaria.

Само седмица, след като на българския музикален пазар беше издаден Best Of албума на звездата, Andreea Banica ще дойде да го представи лично! На 17 февруари (този четвъртък) Andreea ще поздрави лично най-големите си фенове, победители от ефира на The Voice. Тя ще се срещне с късметлиите в магазин PUBLIC и ще им подари своя нов албум с автограф. След това, от 19.00 часа и всички фенове на музиката в PUBLIC ще имат шанс да се докоснат до звездата, да се снимат с нея, както и да се сдобият с албума на промоционална цена. Не пропускайте събитието – само този четвъртък, магазин PUBLIC (The Mall, Цариградско шосе).

По-късно същата вечер Andreea и нейните танцьори ще пеят в клуб Spacer (подлеза на НДК). Денс кралицата ще представи на живо своите най-големи хитове като Love In Brasil и Samba, официално най-пусканото парче в родния радио и ТВ ефир за 2010! Входът за клуба е сбоден, така че донесете си най-горещото настроение и елате да потанцуваме заедно!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !