Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава се закичи с пера, апаши се опитват да я тарашат

отпечатай новината

15.02.2011 10:00 | Видян 12354 пъти

Преслава се закичи с пера, апаши се опитват да я тарашат

Фолккралицата Преслава, която има всички шансове да грабне за пореден път наградата „Певица на годината”, блесна, окичена с пера, в клуб „Версай”. Певицата показа стил и класа и за пореден път доказа, че следва световните модни тенденции.

Естествените пера, които налагат през този сезон във висшата мода световноизвестните дизайнери, са привлекли набитото око на истинската фешън-богиня. Блузата на Преслава, която само за миг отвличаше вниманието на мъжете в заведението от впития в бедрата й кожен панталон, накара дамите да гледат само в перата. Оперението на екстравагантния тоалет се премрежваше от фина метална верига в златно, а перца украсяваха и задната част на тоалета на Преслава.

Разкошното облекло на певицата не убягна на ценителя на изискания стил Мон Дьо, който се забавляваше и танцуваше опасно близо до певицата, наскоро завърнала се от Дубай, където заедно с Галена снима страхотен клип. Според клюката, докато певицата била в чужбина, нагли апаши се опитали да атакуват дома й в София, както и този в Пловдив.

Снимкa:VERSAI

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !