бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Константин се превърна в магнит за дамите

отпечатай новината

11.02.2011 10:40 | Видян 12252 пъти

Константин се превърна в магнит за дамите

Певецът, който всички определят за Mr. King на българския попфолк – Константин, избухна в сряда вечер на сцената на супер популярния в нощна София Club Playhouse. Новооткриятият преди месец тузарски клуб се превърна за отрицателно време в най-модното място за столичните бохеми и видни купонджии. Въпреки че вече е женен мъж, Коцето също не се е отказал от професионалните си изяви, и разбира се от купоните, които стават по време на тях. И този път “генералът” от Трио БИК се развихри в типичния за него майтапчийски стил и забавлява повече от час публиката в препълнения Club Playhouse. Сред уникалните изпълнения на звездата бяха “Черна роза” – дебютният сингъл на Константин, изстрелял го на върха, “По-спокойно”, “Обади ми се”, “Съблечи ме сега”, “Острието”.

За всички влюбени прозвуча баладата “Кажи ми”, която феновете смятат, че е посветена на Райна след раздялата им. Но макар песента да вкара нотка тъга, Коцето бързо премина към веселите парчета, каквото бе и неговото заразяващо настроение, с което вдигаше наздравици с феновете по масите. Идолът на жените не изневери на щурия си нрав и отново пофлиртува открито с дамската част в хитовото заведение.

Звездата се превърна в магнит за всички жени, които се надпреварваха да се снимат и прегръщат Коцето през цялата нощ, а най-смелите от тях дори го даряваха с горещи целувки. Черешката на тортата сред песните бяха мега хитовете “Палатка”, “Mr.King” и дуетите с Преслава “ Не ми пречи” и “Нещо горещо”, които на няколко пъти вдигнаха на крака цялото заведение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !