От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Нов корейски сериал ще гони популярността на турските саги

отпечатай новината

02.02.2011 15:40 | Видян 7106 пъти | Гласували 1

Нов корейски сериал ще гони популярността на турските саги

От 7-ми февруари, всяка делнична вечер от 21 часа, зрителите на Диема Фемили ще бъдат първите в България, които ще могат да се насладят на сериал, произведен в Южна Корея. „Хиляди пъти любов” е един от най-успешните азиатски сериали, постигнал върхови рейтинги в родината си.

В близо 50 епизода корейската сага засяга една много чувствителна и силно дискутирана в последно време тема, каквато е сурогатното майчинство. На 24-годишна възраст младата Юн-ним е принудена да направи труден избор, за да събере достатъчно пари за лечението на болния си баща. Именно в този тежък момент идва и предложението да се превърне в сурогатна майка за Сун-иънг, която не може да има деца и тайно от мъжа си Се-хун предприема такава стъпка. По условието на договор двете жени така и не се срещат лице в лице.

Съдбата обаче винаги е с крачка пред останалите и години по-късно се случва така, че Юн-ним започва работа в голяма компания, където се влюбва в красивия Канг-хо – девер на Сун-иънг. Двамата се женят и живеят щастливо, като Юн-ним приема детето на Сун-иънг като свой племенник. Една любовна афера и истините, които тя ще разкрие обаче ще обърнат живота на всички, когато истината излезе наяве и любовта, лъжата, майчиният инстинкт и честта се сблъскат на едно място.

Снимките на южнокорейският сериал „Хиляди пъти любов” започват през 2009 година и се очаква да продължат поради големия зрителски интерес сред азиатската аудитория. Режисьор на сагата е Ким Джун, а сценарист – Ким Юнг-мин. У нас сериалът тръгва от 7-ми февруари (понеделник) по Диема Фемили и ще се излъчва всеки делничен ден, от 21 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !