Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бориса Тютюнджиева: Ники Михайлов е простак

отпечатай новината

01.02.2011 14:38 | Видян 13786 пъти | Гласували 1

Бориса Тютюнджиева: Ники Михайлов е простак

С какво се занимавате в момента?

В момента се занимавам най-много с образованието си. В сесия съм, а университетът, в който уча не е от най-лесните. Все пак висшето образование ми е приоритетно и в никакъв случай не съм го занемарила. Радвам се също така и на много професионални ангажименти. Очакват ме нови проекти и съм доволна, че ще мога да покажа себе си в различни светлини.

Доста се изписа за връзката Ви с Николай Михайлов. Футболистът даже Ви обиди като Ви нарече еднодневка. Как ще му отговорите?

Не биха могли да ме обидят някакви безумни нападки, целящи евтин Пи Ар и поддържане на клишето, че футболистите са мачовци. Няма какво да коментирам такова смешно поведение, тъй като не желая да свързват името ми с човек, на когото явно му липсват първите 7 години. Единственото, което бих могла да кажа е, че не бих си правила реклама на гърба на някого? За какво да го харесвам? Заради автоголовете му ли? Не знам дали звездоманията го е ударила, а и мен не ме интересува, но се е взел много на сериозно. Първо да покаже потенциал, а после да чака аплодисменти.

Какъв е Николай Михайлов в леглото?

Нямам представа, никога не съм имала отношения с него.

Вярно ли е, че Ники е изневерявал на Николета Лозанова с Вас?

Опита се, но не му се получи. Аз разказах на Николета за всичките му мераци към мен и падна от 2 стола на земята. Даже след това с Лозанова  отидохме на дискотека. Но отново подчертавам, че не сме имали интимни отношения, а някакъв смешен опит за флирт. Опита се да ни върти,но не позна.

А Борислав Михайлов? Какво е мнението Ви за него?

Добро. За разлика от синчето си, той изглежда отговорен, възпитан и сериозен човек.

А какво мислите за футболистите като мъже?

Ами честно казано нямам опит с футболисти и не мога да дам компетентно мнение. Мога да споделя, че са много различни и не трябва да се спрягат под общ знаменател всичките. Навсякъде си има крастави жаби, но не всички са такива. Всеки човек сам по себе си е индивидуален и различен, било то футболист или не.

Бихте ли си легнали с Димитър Бербатов?

Защо трябва да си лягам с него? Имам до кого да си лягам... За Димитър Бербатов бих казала, че е страхотен футболист и професионалист. Рядко срещана комбинация. И съм горда, че съм българка, заради такива като него, които са известни не с флиртовете си, сексуалните си преживявания и емоции, а с невероятния си талант и постижения. Майка ми, както неговата, е от Благоевград, а дядо ми 4 мандата е бил кмет там и знам какво е да ти ври кръвта за победа.

Идеалният мъж за Вас е...

Моят. Идеалният мъж е възпитан, интересен, забавен, но и интелигентен. Не робувам на външни предразсъдъци за цвят на очите, косата. Важното е да те допълва, да те разбира и да те успокоява, когато никой друг не може. Най-важното е да бъде моногамен и да те обича истински.Аз се радвам, че съм намерила моя човек.

Кой е той, добър ли е в леглото и с какво Ви възбужда?

Той е изключително амбициозен и умен за годините си (24). Знае как да ме накара да се чувствам добре. Много е грижовен, а това е нещо, което в днешно време е дефицит. Обожавам го, защото знае какво иска и към какво се цели. Невероятно уравновесен и много далеч от хорската суета и предразсъдъци.

Верни ли са слуховете, че сте имали връзка с Румънеца?

Абсурдно е... С Румънеца сме приятели, но в никакъв случай нещо повече. Страхотен купонджия е и винаги може да ти оправи настроението. Харесвам го и като изпълнител, заедно с Енчев правят различни и ритмични неща, но за жалост с този стил трудно се пробива в България.

А Борис Дали, в чийто клип се снимахте? Случи ли се нещо между вас или професионализмът надделя, ама честно?

Професионализмът надделя  100%. Дори невероятната му жена беше на снимките на клипа, няма да забравя как ми подари едни адски сладки кожени ръкавички. В никакъв случай не е имало дори флирт, всичко беше много на ниво и резултатите са на лице. Единственото пикантно нещо беше, че Борката много се притесняваше и трябваше да се чудя какво да му обяснявам, за да се отпусне. Беше страшен купон на снимките.

С какво Ви предизвика пребитата от футболиста Орлин Орлинов Катрин Вачева, за да скочите срещу нея?

Провокира ме пошлостта и наглостта й. Ненавиждам когато някой се представя за светец, а всъщност е много далеч от това понятие. Още по-малко да се представя за модел и да претендира, че има такъв опит. Това е нечувано просто! Не съм научена да си затварям устата, когато нещо не ми е по нрава, и си изказах мнението. Такива жени не биха могли да бъдат пример за подражание.

Каква сте в леглото?

В леглото съм спокойна, когато спя и дива, когато обичам. Но това ще го оставя само за приятеля си.

автор: Деница Бобева

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !