Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кралят на микса - Dj Chuckie за първи път у нас

отпечатай новината

31.01.2011 17:30 | Видян 2115 пъти

Кралят на микса - Dj Chuckie за първи път у нас

Нещо ми подсказва, че имате нужда от раздвижващо и щуро преживяване. Това може да ни го обещае само един Крал на микса - DJ Chuckie! Затова на 4 февруари ви каним на завихрящ микс от изненадващ и експлодиращ ритъм.

Израснал в столицата на Суринам, Южна Африка, той се увлича по миксирането още от 13-годишeн. През 1993 г. започва резидентството му в клуб Voltage в Хага, а през 2008 година се сбъдва голямата му мечта да свири на откриването на  Sensation White.

„Той ремиксира хип хоп ритмите с хаус звученето както никой друг!”, споделя  David Guetta за своя любимец. С отличителния си стил и усет към музиката, Chuckie е обявен за създател на dirty duch house музиката, която има по-остро електронно звучене и ритъм. Това е и неговия запазен подпис на годишното си парти „Dirty Dutch”.

През 2004 получава първата си награда – „Best Urban DJ”. Само година след това пък, печели "Best Club DJ Award”, а през 2006 е номиниран от Dutch TMF Awards в категорията “Best Dance”, заедно с Tiësto и Armin van Buuren.

Независимо от растящите му ангажименти, Chuckie се посвещава и на благотворителни каузи. Става посланик на UNICEF и на кампанията на Червения кръст "B the change". В знак на подкрепата си той продуцира сингъл, вдъхновен от философските послания на редица световни лидери като Махатма Ганди, Нелсън Мандела и Далай Лама.

Затова пригответе се за първата си среща с Chuckie и неговия невероятен микс от звуци, в които, обещавам ви, ще се влюбите веднага!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !