Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ванга:Ако до 2012 не станем пак човеци, погиваме

отпечатай новината

31.01.2011 17:00 | Видян 11992 пъти | Гласували 4

Ванга:Ако до 2012 не станем пак човеци, погиваме

“Червените пари”(евро) изместват зелените, китайският дракон “слага лапа на света”, държавните съюзи се разпадат

Навърши се век от рождението на всепризнатата гадателка със световна слава баба Ванга. По този повод двата национални руски канала излъчиха специални филми за съветите, които е давала на Горбачов и Елцин. Братушките напомниха и последното предсказание на пророчицата, направено час преди да умре на 11 август 1996 г. То е предадено от нейната домашна помощница баба Витка.
“Тя ме хвана за ръка, нареди да запиша всичко, което говори. Каза, че видяла мъртвите, а тя все с тях си разговаряше. Те е предрекли какво ще става в света. Помоли ме да не разкривам предсказанието преди март 2010 г.”

Думите се потвърждават и от свещеника Ангел Ковачев, който я причестил на смъртния одър.
“2010 г. е била подготвителна за смяната на епохите в 2012 г. Времето дотогава ни е дадено за изпит. Ако го издържим – ще пребъдем, ако ли не – пропадаме.

Хората ще разменят червени пари, виждам 5 и нули (б.р. такива са банкнотите от 500 евро, появили се 6 години след смъртта на Ванга). Обединенията ще се разпаднат на късчета. Едното е до Русия (б.р. Европейският съюз), другото е зад океана. Могъщ дракон (б.р. очевидно Китай) ще сложи лапа на цял свят. Три великана ще се сближат. Съветският съюз пак ще се събере до 2025 г.

От 2010 г. бройте две години, за да се поправи бъдещето. Трябва да изпълнявате десетте Божи заповеди. Ако хората ги спазват, ще настане ден, войните ще свършат. Ако човечеството не се измени, слънцето ще помръкне и не са много онези, които ще преживеят тъмнината.”

Предсказанията се тълкуват от мнозина като сбъдващи се:
Първо, “червените” европари наистина стават все по-силни от “зелените” долари, което е резултат на разразилата се световна финансова и икономическа криза.
Второ, самата Ангела Меркел вече не крие притесненията си за разпадането на Европейския съюз, а някои политолози наричат Обама “черния Горбачов” и наблюдават вътрешния разпад на американското общество, където етническият състав е коренно променен и доминиран от латиноси и афро.

Трето, точно както е датирала Ванга – в края на 2010 г. по официални данни китайската икономика стана втората в света, жълтите държат държавния дълг на САЩ и от тях зависи бъдещето на американската и следователно на световната икономика, до няколко години ще са стопанската суперсила №1.

Четвърто, трите сближаващи се великана явно са Китай, Индия и Русия, чиито отношения са все по-добри, а общите им енергийни и оръжейни проекти водят до опасения в останалите велики сили. Заедно с по-скромната Бразилия те формират мощната група БРИК, заради която срещите на глобалните лидери вече не са във формат Г8, а в по-широк.

Пето, Путинова Русия успя да изземе повечето природни ресурси на стария СССР и да създаде отношения на доминиращо партньорство с повечето президенти в огромното пространство. Следващата крачка е вече лансираното обявяване на рублата за резервна валута, което да изразвни статута й с този на еврото, долара, паунда и швейцарския франк. 

Шесто, 2012 г. е решителна за човечеството и в календара на маите, за който е малко вероятно Ванга да е чувала изобщо. Според мнозина това ще бъде и стартът на ерата на Водолея, която също както петричката врачка предвижда, се очаква да изведе на преден план нематериалните ценности и духовността.
Ще поживеем, ще видим!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !